Παντελόνι που εμποδίζει τους κλέφτες…!

66115aea99c78a9d598e4f1e2e722a30_M
Η εταιρεία Norton μπορεί να είναι γνωστή για τη δημιουργία λογισμικού ασφαλείας για τους υπολογιστές, ωστόσο πλέον παρέχει ασφάλεια  και… στις τσέπες του αγοραστικού κοινού, καθώς συνεργάστηκε με την εταιρεία ιματισμού Betabrand για την κατασκευή ενός αντικλεπτικού παντελονιού.
Οι δύο εταιρείες δημιούργησαν ένα τζιν, καθώς και ένα σακάκι, που εμποδίζουν την ψηφιακή κλοπή, χάρη σε ένα υλικό στις τσέπες με βάση τον άργυρο.
2(254)
Οι «προστατευμένες τσέπες» σταματούν τους επίδοξους κλέφτες που έχουν βάλει στο μάτι κάποιο πορτοφόλι με ταυτότητες και πιστωτικές κάρτες, καθώς το ύφασμά τους μπλοκάρει την ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων, μην επιτρέποντας τη μεταφορά πληροφοριών μέσω των εγγράφων ή των καρτών, κάτι που καθιστά ευάλωτο τον κάτοχό τους.

Το παντελόνι διαθέτει δύο τέτοιες τσέπες και το σακάκι μία, ενώ τα δύο νέα προϊόντα περνούν προς το παρόν ένα στάδιο αξιολόγησης πριν βγουν στην αγορά.

3(144)
Το σακάκι δεν φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που πάντως συμβαίνει με το τζιν, το οποίο θα κοστίζει 20 δολάρια ακριβότερα από ένα κανονικό παντελόνι, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι των εταιρειών.
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s