Ένα εικονικό ταξίδι στα στούντιο Abbey Road

Ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό χάρη στη Google

Είναι η πιο διάσημη διάβαση πεζών στον κόσμο. Η διάβαση που βρίσκεται έξω από τα περίφημα στούντιο μουσικής Abbey Road studios, την πόρτα των οποίων έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα μουσικής τα τελευταία 80 χρόνια.

Πέρα όμως από τη διάσημη διάβαση-εξώφυλλο δίσκου των Beattles, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου 500.000 άνθρωποι, το κοινό δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δει τι συμβαίνει μέσα στα στούντιο.

Οι πόρτες παραμένουν κλειστές σε όσους δε βρίσκονται εκεί για να ηχογραφήσουν από το 1931.

Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι σήμερα, καθώς χάρη σε μια νέα συνεργασία με τη Google, το κοινό έχει πια την ευκαιρία να δει… τι υπάρχει πίσω από την πόρτα.

abbey

Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία μιας νέας εφαρμογής, που ονομάζεται «Inside Abbey Road». Χάρη στην εφαρμογή αυτή, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα συναρπαστικό, διαδραστικό και εξαιρετικά λεπτομερές, εικονικό «ταξίδι» μέσα στους χώρους των Abbey Road studios.

Η εικονική περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους θα θυμίσει στους χρήστες τις λειτουργίες του Google Street View, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, ωστόσο η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από υπηρεσίες με πλούσιο περιεχόμενο (φωτογραφίες, πληροφορίες και βίντεο) για την ιστορία των στούντιο και των μουσικών που έχουν περάσει τις πόρτες τους.
Μπείτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα για να περιειγηθειτε εικονικα στα Abbey Road Studios insideabbeyroad.withgoogle.com.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s