Εικονική πραγματικότητα… υποβρυχίως!

virtual1_b2

Ονειρευόσασταν πάντα να κολυμπήσετε ανάμεσα σε πολύχρωμα, εξωτικά ψάρια, δίπλα σε μαγευτικούς κοραλλιογενείς υφάλους, όμως δεν έχετε ούτε το χρόνο, ούτε… το χρήμα για να κάνετε ένα ταξίδι μέχρι την Καραϊβική ή την Αυστραλία;

Μια νέα συσκευή υποβρύχιας… εικονικής πραγματικότητας ίσως είναι η λύση που περιμένατε.

Οι λάτρεις των καταδύσεων και της κολύμβησης με αναπνευστήρα θα έχουν την ευκαιρία να «κολυμπήσουν» στα νερά που πάντα ονειρεύονταν… από το κολυμβητήριο της γειτονιάς τους.

Κι αυτό χάρη σε μια νέα συσκευή που ακούει στο όνομα «NautilusVR». Πρόκειται για μια αδιάβροχη συσκευή, που λειτουργεί με τη βοήθεια μιας εφαρμογής για smartphones και διαθέτει ενσωματωμένη μάσκα και αναπνευστήρα για μια συναρπαστική εμπειρία, κάτω από το νερό.

Επιτρέπει στους κολυμβητές να… «κολυμπούν» δίπλα σε φάλαινες, χελώνες ή κοραλλιογενείς υφάλους, ακόμη και δίπλα σε καρχαρίες ή κάτω από τεράστια παγόβουνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία «οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σεμια συναρπαστικήυποβρύχιαεμπειρίασεπεριβάλλοντα εικονικής πραγματικότηταςκαιυψηλήςποιότηταςβίντεοβαθμό360 μοιρώνσε μια ανοικτήκαισυνεργατικήπλατφόρμα.

Η εταιρεία Remotte που βρίσκεται πίσω από την ιδέα και εδρεύει στην Καλιφόρνια, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding μέσω του Kickstarter, για να καταφέρει να βρει πόρους και να βγάλει στην παραγωγή το προϊόν της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η συσκευή είναι συμβατή με τα περισσότερα smartphones, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6, SamsungGalaxyS5 και SonyXperiaZ3.

Πηγη

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s