Νέα εφαρμογή «απορροφά» τους κραδασμούς στα βίντεο

3B8C93106DC35406CB3DD7A9BE77DCC5

Το Microsoft Hyperlapse διατίθεται για Android και Windows Phone

Ένα νέο εργαλείο με το οποίο επιδιώκει να βελτιώσει την ποιότητα των βίντεό μας, εξαλείφοντας τους κραδασμούς από τις κινούμενες εικόνες κυκλοφόρησε η Microsoft.

To όνομα αυτού είναι Microsoft Hyperlapse και είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή σε desktop υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, καθώς και σε smartphones με λειτουργικό Android και Windows Phone.

Η ειδοποιός διαφορά του από την αντίστοιχη εφαρμογή που είχε λανσάρει παλαιότερα το Instagram, έγκειται στο γεγονός πως το Microsoft Hyperlapse σας δίνει την δυνατότητα να επέμβετε και σε παλαιότερα βίντεο.

Σύμφωνα με τον αλγόριθμο που χρησιμοποιεί η εταιρεία, η εφαρμογή επεξεργάζεται την κινούμενη εικόνα, είτε επιλέγοντας να εστιάσει σε κάποιο πρόσωπο, είτε επεμβαίνοντας στα pixels προκειμένου να κάνει την κίνηση που έχει καταγραφεί πιο ομαλή.

Η εφαρμογή αυτή διατίθεται ως δωρεάν trial έκδοση με την εμφάνιση ενός υδατογραφήματος στο βίντεο ενώ είναι διαθέσιμη και μια cloud εκδοχή της, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Microsoft Azure υποσχόμενη να προσφέρει σταθεροποίηση σε online βίντεο σε websites.

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει στο πρόγραμμα να παρουσιάσει την αντίστοιχη εκδοχή της εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό iOS.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s