Σε ακολουθεί, όπου κι αν πηγαίνεις, hands-free βαλίτσα…

hop

Η Hop, είναι η βαλίτσα που συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth, υπολογίζει την απόσταση από αυτό και, ένα σύστημα από ρόδες την κινεί στην κατεύθυνση που βρίσκεται η συσκευή σας. Έτσι, αν περπατάτε στο αεροδρόμιο, όπως θα δείτε στο βίντεο, η Hop, «τρέχει» πίσω σας, χωρίς εσείς να την κρατάτε.
Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε. Ότι είναι μία τεχνολογία που κάνει τους κλέφτες βαλιτσών πάρα πολύ ευτυχισμένους και έχετε δίκιο. Όπως επίσης αναρωτιέστε αν, μαζί με το smartphone σας, χρειάζεται να φορτίζετε και τη βαλίτσα σας. Στη δεύτερη επισήμανση, στο θέμα της φόρτισης δηλαδή, οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι το σύστημα κίνησης της Hop βασίζεται στον πεπιεσμένο αέρα, το οποίο ενεργοποιείται από ένα μικροεπεξεργαστή. Υποψιαζόμαστε ότι ο επεξεργαστής αυτός θα χρειάζεται φόρτιση για να λειτουργήσει.
Όσον αφορά την πρώτη επισήμανση, για την χαρά του κλέφτη, ας ονειρευτούμε όλοι μαζί ότι θα ζούμε κάποια στιγμή σε ένα κόσμο που δεν θα έχει ανάγκη να κλέβει βαλίτσες γιατί θα έχει δουλειά και θα είναι ευτυχισμένος. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι, έτσι δεν είναι;
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s