Έλληνες προγραμματιστές πρόλαβαν τους πολιτικούς. Υπόσχονται τέλος στην ταλαιπωρία των ΑΤΜ με εφαρμογή για κινητά. Βρίσκει δωρεάν τα πλησιέστερα μηχανήματα με χρήματα!

atm-3
Οι ουρές στα ATM είναι το θλιβερό φαινόμενο της εποχής και οι πρώτοι που έσπευσαν να βρουν τρόπους να «ανακουφίσουν»τους πολίτες ήταν τρεις νέοι Έλληνες προγραμματιστές που διευθύνουν την ελληνική startup, Funkytaps. atm_aΚατασκεύασαν μια δωρεάν εφαρμογή για Android, και την έδωσαν την ονομασία «Βρες ΑΤΜ«. Το app βασίζεται στη συμμετοχή των χρηστών που συναλλάσσονται σε ATM και παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση στους πολίτες να εντοπίσουν τα κοντινότερα σε αυτούς μηχανήματα που διαθέτουν χρήματα. Η εφαρμογή αξιοποιεί τις πληροφορίες των χρηστών της και ενημερώνει συνεχώς το λογισμικό της. Ετσι το κοινό μαθαίνει εάν το κοντινότερο σε αυτούς ΑΤΜ έχει χρήματα και αν διαθέτει 20 ευρώ ή 50 ευρώ….
atm_b-308x400

Προϋπόθεση της καλής λειτουργίας είναι όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή να δίνουν και αυτοί πληροφορίες. Εάν βρήκαν χρήματα και το είδος των χαρτονομισμάτων.

atm-4-273x400

Το application λειτουργεί ακόμα μόνο σε android («Η Apple θέλει ακόμα μερικές μέρες για να πάρει έγκριση και να ανέβει»), ενώ μπορεί κανείς να δει τη live ενημέρωση των χρηστών. Για να λειτουργήσει πλήρως η εφαρμογή θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το Location Services του smartphone. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή …
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s