Ένας ηλεκτρονικός… μηχανικός αυτοκινήτων στα χέρια σας

Ένας ηλεκτρονικός… μηχανικός αυτοκινήτων στα χέρια σας

Το MaxiDAS ® DS708 της εταιρείας Autel προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή.

Το MaxiDAS ® DS708 της εταιρείας Autel προσφέρει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων του αυτοκινήτου οποιαδήποτε στιγμή. Ο χρήστης μπορεί να καταγράψει τα δεδομένα του ελέγχου και να τα εκτυπώσει, καθώς διαθέτει κάρτα μνήμης. Επίσης, μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή, αλλά και στο internet μέσω του WIFI internet που διαθέτει.
Αποτελεί ένα σύγχρονο τεχνολογικό επίτευγμα και η πλατφόρμα νέας γενιάς που διαθέτει, ξεχωρίζει με μια ποικιλία εργαλείων παρέχοντας εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις. Η έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών και 800×480 pixel παρέχει καλύτερη εικόνα των αποτελεσμάτων, γραφημάτων και ιστοσελίδων.
Για να λειτουργήσει πρέπει πρώτα να συνδεθεί με το DLC του αυτοκινήτου, δηλαδή με τον σύνδεσμο ζεύξης δεδομένων, ο οποίος συνήθως βρίσκεται 12 ίντσες κάτω από το ταμπλό του αυτοκινήτου.
Όταν συνδεθεί, πρέπει να αναγνωριστεί ο τύπος του αυτοκίνητου και αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς το MaxiDAS  έχει κατηγοριοποιήσει σε τρεις ομάδες τις μάρκες των αυτοκινήτων ανάλογα με τις χώρες, δηλαδή αμερικάνικα, ευρωπαϊκά και ασιατικά αυτοκίνητα.
Οι λειτουργίες διάγνωσης που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης, του δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει έναν πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου του.
Μία από τις επιλογές είναι ο αυτόματος έλεγχος, όπου διενεργείται ένα αυτόματο τεστ, παρουσιάζεται μια σύνοψη των αποτελεσμάτων και δίνεται μια γενική εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου.
Υπάρχουν, όμως, και πιο συγκεκριμένες λειτουργίες. Η λειτουργία DTC (κωδικοί διάγνωσης προβλήματος) επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στα συστήματα του αυτοκινήτου και να εντοπίσει πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα.
Η λειτουργία Component Test (έλεγχος εξαρτήματος) επιτρέπει να εντοπιστεί αν υπάρχει διαρροή στο σύστημα της εξάτμισης του αυτοκινήτου.
Η λειτουργία I/M Readiness(ανιχνευτής ετοιμότητας) δίνει τη δυνατότητα να ελεγχθεί η μηχανή, το σύστημα καυσίμου, ο καταλύτης, η εξάτμιση, ο δευτερογενής αέρας, το κλιματιστικό, ο αισθητήρας οξυγόνου και το σύστημα αερίων καύσης της μηχανής.
Υπάρχουν δυο ακόμα σημαντικές λειτουργίες για τον έλεγχο του αυτοκινήτου: ο έλεγχος του οξυγόνου και ο απευθείας έλεγχος.
Ο έλεγχος οξυγόνου εντοπίζει προβλήματα στους αισθητήρες οξυγόνου που σχετίζονται με την αποδοτικότητα του καυσίμου και τις εκπομπές του οχήματος.
Ο απευθείας έλεγχος παρουσιάζει τα αποτελέσματα που σχετίζονται με την εκπομπή εξαρτημάτων του κινητήρα και με συστήματα που δεν ελέγχονται συνέχεια.
Ο χρήστης μπορεί να βλέπει σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα από τον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά και να δει σε εικόνα, καθώς υπάρχει η επιλογή να τα μετατρέψει σε γράφημα.
Μπορεί, επίσης, να αποθηκεύσει ή να διαγράψει τα δεδομένα, καθώς το MaxiDAS διαθέτει κάρτα μνήμης SD. Επίσης, διαθέτει και θύρα USB, έτσι ώστε αν θέλει κάποιος, μπορεί να αποθηκεύσει τα δεδομένα στον υπολογιστή του και να τα εκτυπώσει.
Οι δυνατότητες του, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς δίνει τη δυνατότητα για WIFI internet και το λειτουργικό του σύστημα είναι το Windows CE.
Με τη χρήση του WIFI internet, δίνεται η δυνατότητα για αυτόματες διαθέσιμες ενημερώσεις σε νέες εκδόσεις του λογισμικού, γρήγορη τεχνική υποστήριξη, αντιμετώπιση προβλημάτων και καταγραφή των δεδομένων.
Με τον Internet Explorer του MaxiDAS έχετε το internet της επιλογή σας στα χέρια σας.
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s