Δείτε το σκούτερ του μέλλοντος…

Ειναι ηλεκτροκίνητο, η τιμή του δεν ξεπερνά τις πέντε χιλιάδες ευρώ και κάνει ήδη την εμφάνισή του δοκιμαστικά στους δρόμους των ΗΠΑ.

Πρόκειται για το “Ryno”, ένα μονότροχο σκουτεράκι το οποίο κινείται με αρκετά χαμηλή ταχύτητα, μόλις 15χλμ/ ώρα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Ryno καταφέρνει να ισορροπεί χάρη στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου κατεύθυνσης. Το ηλεκτροκίνητο σκούτερ θα βρεθεί στην Ευρώπη τον ερχόμενο Αύγουστο του 2014, αφού βεβαίως λάβει τις απαραίτητες άδειες κυκλοφορίας.

Για την αμερικάνικη “Ryno Motors” , πρόκειται για το σκούτερ του μέλλοντος. Σε αντίθεση με κάποιους από τους ανταγωνιστές του, το Ryno δεν προωθείται ως αντικαταστάτης της μοτοσικλέτας. Προορίζεται για μικρές αποστάσεις και εξορμήσεις χαμηλής ταχύτητας. Οι σχεδιαστές του δεν θεωρούν ότι ανήκει στην ίδια κατηγορία αγοράς με τα σκούτερ, καθώς ισχυρίζονται ότι το μικρότερο μέγεθός, η μεγαλύτερη ευελιξία σε στενούς χώρους και η χαμηλότερη τιμή το κάνουν ένα αρκετά διαφορετικό τύπο οχήματος.

Η μπαταρία του Ryno χρειάζεται μόλις μία ώρα και 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση. Το όχημα ζυγίζει 57 κιλά και παρόλο που ο μέσος αναβάτης πιθανότατα να μη μπορεί να το μεταφέρει πολύ μακριά, το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να χωράει σε ασανσέρ και να αποθηκεύεται εύκολα.

 

Πηγη

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s