Πορτοφόλι από την τσέπη του Τζέιμς Μποντ!

ImageHandler.ashx

Ενα πορτοφόλι για… χοντρά πορτοφόλια παρουσίασε πρόσφατα η λονδρέζικη dunhill, γνωστή και για τα δερμάτινα αξεσουάρ της.

Ενα πορτοφόλι για… χοντρά πορτοφόλια παρουσίασε πρόσφατα η λονδρέζικη dunhill, γνωστή και για τα δερμάτινα αξεσουάρ της. Και μπορεί το θέμα να δείχνει αδιάφορο στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης, καταδεικνύει όμως την τάση που θέλει την υψηλή τεχνολογία να γίνεται όλο και πιο γρήγορα κυριολεκτικά του χεριού μας.
Το βιομετρικό πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από ανθρακονήματα, που το καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό, ενώ εσωτερικά το άριστης ποιότητας δέρμα και το ατσάλινο κλιπ για τα χαρτονομίσματα θυμίζουν περισσότερο άλλα συγγενή προϊόντα.
Η διαφορά, λοιπόν, βρίσκεται στην ενσωμάτωση ενός ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος, που επιτρέπει μόνο στον εξουσιοδοτημένο χρήστη (και ιδιοκτήτη του πορτοφολιού) να έχει πρόσβαση στο πολύτιμο περιεχόμενο του.
Επιπλέον, το πορτοφόλι αυτό –που θα μπορούσε να έχει στην τσέπη του και ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ- διαθέτει και συναγερμό. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο και ενεργοποιείται όταν ένα από τα δυο βρεθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων. Η τιμή του on site είναι 665 ευρώ.

Πηγη
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s