Πως να βγάλεις χρήματα από την σύνδεση σου στο Internet!

greekayonεφ

Τόσα χρόνια όλοι μας πληρώνουμε την σύνδεση μας στο internet και διαρκώς ψάχνουμε για νέα πακέτα προσφορών, ώστε να καταφέρουμε να μειώσουμε το κόστος του και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα οφέλη του. Πόσοι όμως από εμάς έχουν σκεφτεί να εκμεταλλευτούν με κάποιο τρόπο την σύνδεση τους;

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, αν μπορούσαμε να πληρώνουμε αλλά ταυτόχρονα να κερδίζουμε και κάποια χρήματα, είτε ίσα ίσα για να μειωθεί το πάγιο μας είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων, να βάζουμε κάποια χρήματα και στην τσέπη. Μπορεί όμως να γίνει κάτι τέτοιο;

penny cloud sindesi internet

Αυτή ακριβώς ήταν και η ιδέα της Penny Cloud Technology, η οποία ήρθε για να πραγματοποιήσει το όνειρο μας. Στην ουσία, η ιδέα της είναι το να μπορείς να μοιράζεσαι την σύνδεση που έχεις, όταν δεν κάνεις χρήση της γραμμής του Internet ή και σε ποιο ποσοστό θέλεις να την μοιράζεσαι, ακόμη και όταν είσαι και εσύ συνδεδεμένος.

sindesi internet

Από την άλλη πλευρά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή που θα βρεις εδώ και να αναζητήσεις τα διαθέσιμα δίκτυα της Penny Cloud, που βρίσκονται στην περιοχή σου, ώστε να συνδεθείς σαν πελάτης και όχι πωλητής, αυτή τη φορά.

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ ανατρεπτική και θα κάνει θραύση και από αγοραστές αλλά κυρίως από άτομα που δεν χρησιμοποιούν διαρκώς την σύνδεση τους και θα ήθελα να την μοιραστούν, προς όφελος τους!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s