Ένα αξεσουάρ παραλίας που θα σας σώσει από τους κλέφτες… (video)

Πώς ένα ξένοιαστο μπάνιο στην παραλία μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη; Οι κλοπές στις παραλίες δεν είναι καινούριο φαινόμενο και…
φαίνεται ότι οι επιτήδειοι, που γλυκοκοιτάζουν τα προσωπικά σας αντικείμενα την ώρα που εσείς απολαμβάνετε το κολύμπι σας έχουν αυξηθεί επικίνδυνα.

Η λύση έρχεται με τη μορφή μιας φορητής συσκευής, του Beach Vault. Μοιάζει με μεγάλη πλαστική βίδα και έχει σχεδιαστεί για να θάβεται στην άμμο, ενώ στη συνέχεια καλύπτεται από μια πετσέτα θαλάσσης.

Το απίθανο αυτό “αξεσουάρ παραλίας” είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει τα κλειδιά σας, το πορτοφόλι, τη φωτογραφική μηχανή και ότι άλλο θέλετε να προστατεύσετε, ενώ το εσωτερικό του είναι αδιάβροχο, διατηρώντας το περιεχόμενο στεγνό σε περίπτωση που η άμμος είναι υγρή.

Η χρήση του απλή. Ξεβιδώστε το καπάκι του και θάψτε το με κυκλικές κινήσεις μέσα στην άμμο. Στη συνέχεια καλύψτε το με την ειδική πετσέτα, τοποθετήστε μέσα τα τιμαλφή σας και ξαπλώστε από πάνω!

Beach_Vault_-_YouTube_-_2015-08-23_16.09.28
Το Vault σχεδιάστηκε από τον Marcal Da Cunha, ο οποίος και σκέφτηκε την απαραίτητη προσθήκη μιας ειδικά διαμορφωμένης πετσέτας, με τρύπα και ένα μαξιλάρι που θα καλύπτει την κρύπτη στην άμμο.

Beach_Vault_-_YouTube_-_2015-08-23_16.09.43
Δείτε πως λειτουργεί στο βίντεο που ακολουθεί:

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s