Τα πρώτα φορητά νησιά στις Μαλδίβες (video)

Η ιδέα ενός φορητού ιδιωτικού νησιού γίνεται πραγματικότητα, και οι οι τυχεροί θα μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε γωνιά στον κόσμο για να “στήσουν” τον επίγειο παράδεισό τους

Οι οικολογικές και αυτοτροφοδοτούμενες βίλες θα καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών και θα περιλαμβάνουν καταπράσινο τοπίο, πισίνες και αποβάθρες σκαφών.

Το κόνσεπτ ανήκει στην Amillarah Private Islands που είναι πλέον έτοιμη σε συνεργασία με την Dutch Docklands και την Christie’s International Real Estate να προσφέρει νησιά όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Έχουν ήδη σχεδιαστεί φορητά νησιά στις Μαλδίβες, το Μαϊάμι και το Ντουμπάι και βάζουν πλέον πλώρη για άλλα μέρη του κόσμου.

“Η ευκαιρία να αναπτύξουμε πραγματικά ένα ιδιωτικό νησί πάνω στο σώμα του νερού είναι μια απόδειξη για τις δεξιότητες της Dutch Dockland σε αυτό το πεδίο.

 Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το μέγεθος, το σχήμα και το στυλ της κατοικίας τους εντός του ευρύτερου δυνατού φάσματος των τοποθεσιών, αρχίζοντας με την πρώτη ευκαιρία στις Μαλδίβες”, σημείωσε ο Dan Donn, CEO της Christie’s International Real Estate.
 Amillarah_Private_Islands_-_YouTube_-_2015-09-11_14.59.57
Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s