Η καινοτομία της BMW: Παρκάρισμα με… τηλεχειριστήριο! (video)

7-series-sedan-parking-01
Μια από τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες της νέας σειράς 7 της BMW, είναι αυτή του self-parking που γίνεται από απόσταση, χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό μπρελόκ -κλειδί που διατίθεται μαζί με το αυτοκίνητο.

Η τεχνολογία είναι η ίδια με αυτή του i8 και το μπρελόκ έχει ενδείξεις και πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Ενδείξεις και για το να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας χρησιμοποιώντας  το Remote Parking Function.

2016_BMW_7_Series_Remote_Control_Parking_-_YouTube_-_2015-09-20_03.13.49

Αυτό ουσιαστικά θα σας βοηθήσει να παρκάρετε σ΄ένα πραγματικά πολύ στενό χώρο, τόσο στενό που  δεν θα μπορούσες  ν΄ανοίξεις τη πόρτα για να βγεις.  Επίσης αυτή η λειτουργία θα βοηθήσει εκείνους που έχουν γκαράζ  αλλά δεν υπάρχει ικανός χώρος για δύο αυτοκίνητα.

2016_BMW_7_Series_Remote_Control_Parking_-_YouTube_-_2015-09-20_03.14.13

Το self-parking αποδείχθηκε βολικό και πρακτικό και σε άλλες ακόμη περιπτώσεις. Σε ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες ή ιατρικά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να επιβιβαστούν και να αποβιβαστούν από το αυτοκίνητο αν η πόρτα δεν είναι ορθάνοιχτη, καθώς επίσης και στην τοποθέτηση μικρών παιδιών στα ειδικά καθισματάκια.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι για να μπορέσεις να βγάλεις το παιδί με ασφάλεια αλλά και άνεση χωρίς να τραυματίσεις τη μέση σου χρειάζεσαι χώρο μεγάλο, τόσο ώστε να ανοίγει όλη η πόρτα.

Αν δεν τον βρεις τότε το self-parking είναι ιδανικό.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s