Απίστευτη καινοτομία! Η πρώτη συσκευή διπλώματος ρούχων είναι γεγονός! (videο)

Η εταιρία Seven Dreamers κατάφερε να δημιουργήσει ακόμα ένα τεχνολογικό θαύμα με τη βοήθεια της ρομποτικής. Η πρώτη συσκευή για δίπλωμα ρούχων είναι γεγονός και θα…
κυκλοφορήσει στο εμπόριο τα επόμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα η Seven Dreamers έφτιαξε τη συσκευή Laundroid που έχει την ικανότητα να διπλώνει ρούχα. Μπορεί ακόμα να είναι λίγο αργή η διαδικασία, καθώς χρειάζεται 5-10 λεπτά για να διπλώσει ένα ρούχο, αλλά και πάλι αποτελεί καινοτομία καθώς πρόκειται για μια πολύ δύσκολη εργασία που εκτελείται στην πραγματικότητα από ρομπότ (και φυσικά ανθρώπους).

Η Νέα Τεχνολογία στο Πλυντήριο Πιάτων: Αυτό είναι το Πλυντήριο του Μέλλοντος

Η εταιρία συνεργάστηκε με την Panasonic και την Daiwa House για να ολοκληρώσει το project και παρουσίασε τη συσκευή στο CEATEC, μια από τις πιο δημοφιλείς και μεγάλες εκθέσεις ηλεκτρονικών ειδών.

Η συσκευή έχει το μέγεθος ψυγείου, αλλά η εταιρία δηλώνει πως μέχρι το 2017, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, θα έχει καταφέρει να τη μικρύνει και να ελαττώσει τον χρόνο διπλώματος του κάθε ρούχου. Μάλιστα η εταιρία αποκάλυψε πως οι άνθρωποι σπαταλάνε αρκετό χρόνο της καθημερινότητάς τους για να διπλώνουν τα ρούχα τους. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην αναλάβει αυτή τη δουλειά ένα ρομπότ;

Αυτό είναι το Πλυντήριο Ρούχων που θα σας Λύσει τα Χέρια

Η εταιρία πιστεύει ότι θα μπορεί να αρχίσει να πουλάει το προϊόν μέχρι το 2018 σε νοσοκομεία και κλινικές ενώ μέχρι το 2020 θα έχει φτιαχτεί προσαρμοσμένη συσκευή για οικιακή χρήση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς λειτουργεί η συσκευή!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s