Φορτίζει το κινητό με ενέργεια από… ρόφημα!

B8EC2D553E853C3D02E24AC8020C4072

Το πρωτότυπο gadget χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία.

Πρόκειται για ένα gadget που έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα χρηματοδοτήσεων, Kickstater, και κατάφερε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να μαζέψει τα 69.000 δολάρια από τα 100.000 που ήταν ο αρχικός του στόχος.
Το Epiphany onE Puck, είναι ένα ιδιαίτερο σουβέρ, που χρησιμοποιεί τη θερμοκρασία ενός ροφήματος, για να φορτίσει το κινητό τηλέφωνο!
Διαθέτει μάλιστα δύο όψεις, μία για τα ζεστά ροφήματα σε κόκκινο χρώμα και μία για τα δροσερά σε μπλε. Φυσικά με το νέο αυτό gadget δεν θα χρειαστεί να συνδέσετε το κινητό σας σε κάποια πρίζα ή θύρα USB ενός υπολογιστή.
Μάλιστα, όσο πιο ζεστό (ή αντίστοιχα κρύο) είναι το ρόφημα σας, τόσο περισσότερη ενέργεια θα παραχθεί για την συσκευή σας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους δημιουργούς του Epiphany onE Puck, η συσκευή θα είναι συμβατή με όλα τα iPhone και iPad, καθώς και με όλα τα smartphone που χρησιμοποιούν Android. Πιο συγκεκριμένα, το νέο gadget θα μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή απαιτεί λιγότερη ενέργεια από 1.000mAh.Ο οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, μέσα από την ιστοσελίδα του Kickstarter, με διάφορα επίπεδα χρηματοδότησης.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του δε θα πρέπει να αναμένεται πριν το Μάρτιο του 2014, με πιθανό πάντα το ενδεχόμενο επιπλέον καθυστέρησης, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με διάφορα πρότζεκτ.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s