Οι 10 εφαρμογές κινητών που σας κάνουν πιο παραγωγικούς στην καθημερινότητά σας

Οι 10 εφαρμογές κινητών που σας κάνουν πιο παραγωγικούς στην καθημερινότητά σας [εικόνες]

Η καθημερινότητα είναι πλέον πιεσμένη. Οι ώρες για τους περισσότερους ανθρώπους «τρέχουν» πιο γρήγορα από το παρελθόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και η τεχνολογία έρχεται να λύσει τα χέρια όσων δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά το χρόνο.

Το Business Insider παρουσιάζει τα 10 καλύτερα applications που θα κάνουν τη ζωή σας πιο παραγωγική.

1. Slack
Χιλιάδες εταιρείες, ανάμεσά τους και το Business Insider, χρησιμοποιούν το Slack για την επικοινωνία των υπαλλήλων μεταξύ τους. Η εφαρμογή επιτρέπει τις συνομιλίες με έναν συνεργάτη ή σε μεγαλύτερα γκρουπ, την ανταλλαγή αρχείων ενώ υποστηρίζει με εύκολη ανάγνωση τις πολλαπλές απαντήσεις στα e-mails.

2. Outlook
Δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το Gmail, το Yahoo mail, το Office 365, το Exchange αλλά και το iCloud της Apple, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δείτε όλα τα μηνύματά σας χωρίς να αλλάζετε τοποθεσία.

3. Messenger
Τον Ιούνιο του 2016 είχε περισσότερους από 700 εκατομμύρια χρήστες. Δεν δίνει τη δυνατότητα μόνο ανταλλαγής μηνυμάτων αλλά και φωνητικών κλήσεων ενώ εδώ και περίπου ένα χρόνο εξυπηρετεί ακόμη και την αποστολή χρημάτων.

4. Evernote
Πρόκειται για ένα προσωπικό σημειωματάριο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις ιδέες σας και τα πλάνα σας αντί να τα έχετε απλά στο… μυαλό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες και μηνύματα. Είναι εύκολο στην αρχειοθέτηση για οτιδήποτε θέλετε να βρείτε ανά πάσα στιγμή.

5. Wunderlist
Το απόλυτο application για τις προσωπικές σας λίστες. Με τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα ραντεβού σας και τις υποχρεώσεις σας, μπορείτε να μοιραστείτε τις λίστες σας με φίλους αλλά και την οικογένειά σας όπως επίσης και με τους συνεργάτες σας για τα πρότζεκτς της δουλειάς.

6. Forest

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε την αυτοσυγκέντρωσή σας στη δουλειά. Από την στιγμή που ξεκινάτε να δουλεύετε και το ενεργοποιείτε, αρχίζει να μεγαλώνει ένα δέντρο. Αν καταφέρετε να μείνετε συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά, τότε το δέντρο θα μεγαλώσει. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο δάσος…

7. Sunrise Calendar
Κρατήστε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Την στιγμή που συνομιλείτε μέσω e-mail με κάποιον φίλο σας και θέλετε να κανονίσετε ένα ραντεβού, μπορείτε να σύρετε τις διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στη συνομιλία σας προκειμένου να βρείτε μια κοινή ελεύθερη ώρα.

8. Day One
Καταγράφει τα πάντα γύρω από τη ζωή σας. Από την τοποθεσία σας, τις καιρικές συνθήκες έως και το τραγούδι που ακούτε την συγκεκριμένη στιγμή.

9. GoodReader
Ξεχάστε τις δυσκολίες στην ανάγνωση κειμένων. Το Goodreader σας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξετε όλα τα αρχεία. Από Microsoft Word Documents έως και PDF. Μπορείτε επίσης να κρατάτε και σημειώσεις πάνω σε αυτά.

10. Pocket
Βοηθά στην έλλειψη χρόνου. Θέλετε να διαβάσετε ένα άρθρο όμως δεν προλαβαίνετε αφού έχει ένα σημαντικό meeting στη δουλειά. Από το να ελπίζετε να το θυμηθείτε κάποια στιγμή, μπορείτε να το σώσετε στο Pocket και να το διαβάσετε μετά.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s