Πώς να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία στο κινητό

kinhto10

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Πως να μην ξεμείνεις ΠΟΤΕ από μπαταρία στο κινητό.

1. Έχεις στο μέγιστο τη φωτεινότητα της οθόνης και τυφλώνεις μέχρι τον τυφλοπόντικα που βρίσκεται σε ένα μακρινό δάσος . Βάζοντας στο “αυτόματο” τη φωτεινότητα αφενός κερδίζεις σημαντικά περισσότερη ενέργεια και αφετέρου γλιτώνεις την τύφλωση.

2. Έχεις το κινητό συνέχεια στη δόνηση. Μπορεί έτσι να μην χάνεις καμία κλήση και like στο facebook αλλά εξαντλείς φοβερά την μπαταρία σου για αυτό γύρνα το στο “sound”.

3. Τα application που έχεις τρέχουν στο backround. Το facebook και πολλά ακόμη app ακόμα λειτουργούν ακόμη και όταν δεν τα χρησιμοποιείς. Για να γλιτώσεις ενέργεια κατέβασε το Battery Doctor. Υπάρχει για android και ios.

4. Αφήνεις ανοιχτό το wi- fi. Όταν είσαι έξω και δεν έχεις πρόσβαση σε κάποιο δίκτυο wi- fi δεν υπάρχει λόγος να το έχεις ενεργοποιημένο. Κλείστο και γλίτωσε αρκετά λεπτά παραπάνω μπαταρίας.

5. Έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό. Κάθε μία ώρα σου έρχονται τα καινουρια e- mail και το iCloud ανανεώνει αμέσως το αρχείο με τις φωτογραφίες που τραβάς. Με κάθε μήνυμα και κάθε φωτό που ανεβαίνει χάνεις και ενέργεια από την μπαταρία.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s