Νέα απίστευτη απάτη στο Facebook! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

scam

Μία νέα απάτη κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα κύκλωμα απατεώνων έστησε έναν ψεύτικο διαγωνισμό στο facebook, προσποιούμενοι πως πρόκειται για την επίσημη αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα.Οι επιτήδειοι καλούσαν τους χρήστες να πατήσουν like και να κοινοποιήσουν τη δημοσίευση, προκειμένου να κερδίσουν 3 οχήματα της εταιρίας.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016. Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιτήδειοι στην ανάρτησή τους.

Η ανάρτηση διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, ενώ ενημερώθηκε για αυτή και η Mercedess-Benz Hellas, η οποία ενημέρωσε τους χρήστες πως δεν έχει σχέση με τη σελίδα και τον ψεύτικο αυτό διαγωνισμό.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη σελίδα είναι spam και δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Mercedes-Benz».

Ως τώρα, περισσότερα από 55.000 άτομα έπεσαν θύματα της απάτης.

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s